Guitars101 - Guitar Forums banner

4000 koncertów na żywo (teraz z bezpośrednimi linkami do folderów)

90K views 163 replies 63 participants last post by  lapsteelcate  
#1 · (Edited)
W odpowiedzi na wiele próśb i aby ułatwić aktualizacje, stworzyłem bezpośrednie linki do folderów, które będą stale aktualizowane (sprawdzaj okresowo)
Stara strona pasteink jest nadal dostępna, na dole tego posta, ale nie będzie już aktualizowana.

ACDC FileFactory
Aerosmith FileFactory
Alanis Morissette FileFactory
Allman Brothers Band FileFactory
Ann Wilson FileFactory
B-52s FileFactory
Blackfoot FileFactory
Blues Traveler FileFactory
Brian Setzer FileFactory
Byrds FileFactory
Cars FileFactory
Chicago FileFactory
Deep Banana Blackout FileFactory
Deep Purple FileFactory
Dire Straits FileFactory
Doc Watson FileFactory
Eagles FileFactory
Elton John FileFactory
Fleetwood Mac FileFactory
Frank Zappa FileFactory
Furthur FileFactory
Grateful Dead FileFactory
Heart FileFactory
Ian Anderson FileFactory
Jefferson Airplane FileFactory
Jefferson Starship FileFactory
Jerry Garcia FileFactory
Jethro Tull FileFactory
Journey FileFactory
Judas Priest FileFactory
Kinks FileFactory
Led Zeppelin FileFactory
Little Feat FileFactory
Lynyrd Skynyrd FileFactory
Neil Young FileFactory
New Riders Of The Purple Sage FileFactory
Outlaws FileFactory
Paul McCartney FileFactory
Phil Lesh & Friends FileFactory
Phish FileFactory
Pink Floyd FileFactory
REO Speedwagon FileFactory
Rush FileFactory
Scorpions FileFactory
Stevie Nicks FileFactory
Stray Cats FileFactory
String Cheese Incident FileFactory
Tom Petty FileFactory
Yes FileFactory

Oto aktualizacja starego zrzutu linków:

View attachment 147518

#3 ·
Oto najnowsza aktualizacja zrzutu linków...

Ci, którzy znają moje wysiłki, wiedzą, że nie tylko strzelam z powtórzeń, ale starannie kuratoruję każdy z nich, weryfikując informacje o programie, daty, miejsca, pochodzenie itp., i słuchając każdego programu przed opublikowaniem, naprawiając przestoje, tłumiąc piski sprzężeń zwrotnych itp. oraz poprawiając problemy ze śledzeniem, takie jak luki, nieprawidłowo nazwane pliki, nakładki, złe przejścia między utworami itp.

Zatem, nawet jeśli masz już programy na tej liście, możesz stwierdzić, że moje kopie mogą naprawić niektóre rzeczy "nie tak" w wersji, którą posiadasz.

View attachment 125226
fantastyczny pan fz :love:

#53 ·
Dziękuję. Co za niesamowity wysiłek.
CO ZA NIESAMOWITY OSZUSTWO!
NIE BEZ STRAT
NIE BEZ STRAT - WIĘCEJ STRATNYCH ŚMIECI UDAJĄCYCH BEZ STRAT... SPEKTRUM POKAZUJE Alanis Morissette (19951013 Baden Baden, Niemcy) [108]

TO STRATNE GÓWNO, KTÓRE TU NIE PASUJE... DO CHOLERY Z WAMI WSZYSTKIMI... CZY NIKT NIE WIE, CO OZNACZA 'BEZ STRAT'?!?

Załączniki

#11 ·
Oto najnowsza aktualizacja zrzutu linków...

Ci, którzy znają moje wysiłki, wiedzą, że nie tylko strzelam z powtórzeń, ale starannie kuratoruję każdy z nich, weryfikując informacje o show, daty, miejsca, pochodzenie itp., i słuchając każdego show przed opublikowaniem, naprawiając przestoje, tłumiąc piski sprzężeń zwrotnych itp. i poprawiając problemy ze śledzeniem, takie jak luki, nieprawidłowo nazwane pliki, nakładki, złe przejścia między utworami itp.

Zatem, nawet jeśli masz już pokazy na tej liście, możesz stwierdzić, że moje kopie mogą naprawić niektóre rzeczy "nie tak" w wersji, którą masz.

View attachment 125226
Fajna kolekcja, które pokazy REO Speedwagon polecasz? Najlepiej te z Garym Richrathem na gitarze.
Dzięki!

#13 ·
Fajna kolekcja, które koncerty REO Speedwagon polecilibyście? Najlepiej te z Garym Richrathem na gitarze.
Dzięki!
Wszystkie. Mówię poważnie. Mam też o wiele więcej REO, do których w końcu dotrę. Z listy wynika, że jestem wielkim fanem zespołów jamowych, ale uwielbiam też dobry, stary, mocny rock, a REO konsekwentnie dostarcza (przynajmniej dla mnie). W wieku 71 lat Kevin wciąż brzmi fantastycznie. Jasne, trzeba kochać, kiedy Gary dzwoni do Kevina tym starym telefonem i mówi waaahahhhahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaawowwwwwwwwww.

#25 ·
Ilu z was tego słuchało? Mówię tylko, że jest o wiele więcej niesamowitych zespołów w porównaniu do tej listy. Mam prawo powiedzieć, co lubię, a czego całkowicie nie lubię. I tak, Hendrix jest cholernie przereklamowany. Słuchałem albumów - nic tak niesamowitego. Jest co najwyżej przeciętnym muzykiem

#26 ·
Ta strona jest PEŁNA Beatlesów, Hendrixa, AC/DC lub nieznanych zespołów dla mnie

Szkoda, że ludzie nie próbują Lacrimosa, Therion, Rammstein, Nightwish, Epica, Sirenia, Kamelot, Dark Tranquillity, Draconian, Solstafir, Amon Amarth, Blutengel, Within Temptation, Lord Of The Lost, Apocalyptica, Opeth, Katatonia, Gojira, Mastodon, Ensiferum, Moonsorrow, Parkway Drive, Hypocrisy, Heaven Shall Burn

Ilu z was tego słuchało? Mówię tylko, że jest o wiele więcej niesamowitych zespołów w porównaniu z tą listą. Mam prawo mówić, co lubię, a czego w ogóle nie lubię. I tak, Hendrix jest cholernie przereklamowany. Słuchałem albumów - nic tak niesamowitego. Jest maksymalnie przeciętnym muzykiem
Jeśli uważasz, że Hendrix był przeciętny, nie wiesz nic o muzyce rockowej. Zgadzam się, że jest mnóstwo materiału od bardziej mainstreamowych wykonawców, ale to nie znaczy, że nie są wspaniałymi muzykami. Zapytaj każdego gitarzystę w którymkolwiek z tych zespołów, które wymieniłeś, co myślą o Jimim Hendriksie lub Prince.

#29 ·
Hej. Nikogo osobiście nie obraziłem. Ale mam pełne prawo powiedzieć, co myślę o każdym zespole, który do cholery chcę. To nie jest komunizm.

Jeśli chodzi o moją prośbę. Jest ona również dla różnorodności. Chciałbym, żeby ludzie przesyłali każdy nagrany koncert Lacrimosy. Każdy Epica lub inny z tych zespołów, o których pisałem. Ponieważ zasługują na taką samą uwagę.

#30 ·
Hej. Nikogo osobiście nie obraziłem. Ale mam wszelkie prawo do mówienia tego, co myślę o każdym zespole, który do cholery chcę. To nie jest komunizm.

Jeśli chodzi o moją prośbę. Jest ona również dla różnorodności. Chciałbym, żeby ludzie przesyłali każdy nagrany koncert Lacrimosy. Każdy Epica lub inny z tych zespołów, które napisałem. Ponieważ zasługują na taką samą uwagę.
Fakt, że zadałeś sobie trud skomentowania ciężkiej pracy kogoś innego i powiedzenia "ani jednego ciekawego zespołu lol" jest trochę obraźliwy dla osoby, która poświęciła czas i wysiłek, aby to opublikować. Jeśli post nie interesuje cię pod względem gustu, przejdź do takiego, który cię interesuje, to proste.

#31 ·
Co ja mogę powiedzieć? Jeśli osoba przesyłająca czuje się urażona, ponieważ jakiś pieprzony przypadkowy gość, całkowicie NIEISTOTNY dla jego życia, powiedział, że nie lubi żadnego z zespołu... to najbardziej niedorzeczny fakt, z jakim się spotkałem.

I tak. Właśnie poprosiłem o koncert Lacrimosy (zespołu aktywnego już od 30 lat), ponieważ zespół zasługuje na o wiele większą popularność. O wiele większą niż koncerty z lat 60. i 70. Ale to tylko moje zdanie.