Guitars101 - Guitar Forums banner
21 - 40 of 79 Posts
Uwielbiam torrent!!! Łatwe pobieranie bez udostępniania plików, super fajny, innowacyjny ruch, chciałbym, żeby więcej osób to robiło. Dzięki za wszystko, co robisz.

Myślę, że to wspaniały pomysł EDGE!

Niestety, potrzebuję instrukcji krok po kroku z torrentami, ponieważ nigdy się w to nie zagłębiałem. Żadnego hosta, żadnego pojęcia...

Coś w stylu: jak przekonwertować .rar na pliki do odtwarzania, albo, co do cholery to .shn?, albo jak mogę się wytrzeć, gdy półki zostaną opróżnione i wszystkie drzewa będą nagie?

Naprawdę powinienem wskoczyć na ten wózek...

Jesteś THE man EDGE!

Jednak problem polega na utrzymaniu tego w działaniu. To zaleta serwisów cyberlocker, że można znaleźć stare łącze sprzed lat, które wciąż będzie działać.

Myślę, że to wspaniały pomysł EDGE!\n\nNiestety, potrzebuję samouczka krok po kroku z torrentami, ponieważ nigdy się w to nie zagłębiałem. Żadnego hosta, żadnego pojęcia...\n\nCoś w stylu, jak przekonwertować .rar na pliki do odtwarzania, albo, co do cholery to .shn?, albo jak mogę się wytrzeć, gdy półki zostały wyczyszczone i wszystkie drzewa są nagie?\n\nNaprawdę powinienem wskoczyć na ten wózek...\n\nJesteś THE man EDGE!
\n\nJeśli masz komputer z systemem Windows, być może masz już WinRar. Kliknij prawym przyciskiem myszy plik .rar i sprawdź, czy masz dostępne opcje, takie jak "Wyodrębnij pliki..." lub "Wyodrębnij tutaj" itp. Jeśli nie, możesz pobrać 7-zip (co i tak może być lepszą opcją) i zrobić to samo. Lubię pobierać plik .rar do nowego folderu i używać opcji "Wyodrębnij tutaj".\n\n.shn (skrót) to starsze narzędzie do pakowania bezstratnego. Shn trochę odszedł na bok, gdy Flac stał się bardziej popularny. Jeśli dobrze pamiętam, możesz pobrać Traders Little Helper, który rozpakuje shn, a także inne formaty.

Jeśli masz komputer z systemem Windows, możesz już mieć WinRar. Kliknij prawym przyciskiem myszy plik .rar i sprawdź, czy masz dostępne opcje, takie jak "Wyodrębnij pliki..." lub "Wyodrębnij tutaj" itp. Jeśli nie, możesz pobrać 7-zip (co i tak może być lepszą opcją) i zrobić to samo. Lubię pobierać plik .rar do nowego folderu i używać opcji "Wyodrębnij tutaj".

.shn (skrót) to starsze narzędzie do pakowania bezstratnego. Shn trochę popadł w zapomnienie, gdy Flac stał się bardziej popularny. Jeśli dobrze pamiętam, możesz pobrać Traders Little Helper, który rozpakuje shn, a także inne formaty.
Dziękuję za próbę pomocy, naprawdę mam nadzieję, że pomogło to innym.

Próbowałem narysować analogię między tymi, którzy zmagają się z problemami, które poruszyłeś, a tym, w czym potrzebuję pomocy.

Torrentowanie. To jest temat tego wątku.

21 - 40 of 79 Posts