Guitars101 - Guitar Forums banner

Led Zeppelin - 1980-06-29 - Zurych, Szwajcaria [Soundboard/FLAC] (The Stereo Project - North Bridge Remaster)

7K views 42 replies 28 participants last post by  North Bridge  
#1 · (Edited)
Led Zeppelin
Zurych, Szwajcaria
29 czerwca 1980
Soundboard
Zremiksowane i zremasterowane przez North Bridge

Lista utworów:
Disc 1
101. Train Kept A Rollin'
102. Nobody's Fault But Mine
103. Black Dog
104. In The Evening
105. The Rain Song
106. Hot Dog
107. All My Love

Disc 2
201. Trampled Underfoot
202. Since I've Been Loving You
203. Achilles Last Stand
204. White Summer
205. Kashmir
206. Stairway To Heaven
207. Rock And Roll
208. Heartbreaker

Link główny:
LZTheStereoProject06291980.zip

Alternatywny link, jeśli główny link jest zajęty:
LZTheStereoProject06291980.zip

Kolejny alternatywny link, jeśli powyższe są zajęte:
LZTheStereoProject06291980Alt2

Przyjemny występ z ostatniej trasy Led Zeppelin. Koniecznie sprawdźcie próbkę. Jimmy wykonuje naprawdę dobrą robotę, która przywołuje wspomnienia z dawnych czasów, szczególnie jego solówka zaczynająca się około 2:19.

A dla tych, którzy zauważają takie rzeczy, data na okładce jest celowo błędna (koncert odbył się w czerwcu, a nie w lipcu) jako subtelne nawiązanie do bootlegów z przeszłości, które często miały nieprawidłowe daty.

North Bridge
Czerwiec 2024

Próbka:

#6 ·
Dziękuję za Twoją pracę!
Dziękuję za stereo Swiss 80!
To mój ulubiony dzień w roku, razem z 929 i folderem odznak. Proszę, rozważ Landbar 77.5.30 jako kandydata w przyszłości.

#15 ·
Myślę, że dotyczy to całej witryny:
"Przepraszamy, nie możesz w tej chwili wyświetlić ani pobrać tego pliku.
Zbyt wielu użytkowników wyświetliło lub pobrało ten plik w ostatnim czasie. Spróbuj ponownie uzyskać dostęp do pliku później. Jeśli plik, do którego próbujesz uzyskać dostęp, jest szczególnie duży lub jest udostępniany wielu osobom, wyświetlenie lub pobranie pliku może zająć do 24 godzin. Jeśli nadal nie możesz uzyskać dostępu do pliku po 24 godzinach, skontaktuj się z administratorem domeny." :mad:

#18 · (Edited)
Wciąż to samo. Dam temu kilka godzin. Może to ja??
Może obowiązywać limit całkowitej liczby pobrań z mojego Dysku Google w danym okresie. Myślałem, że to na plik, ale najwyraźniej tak nie jest. Mam nadzieję, że zadziała później. Jeśli nie, daj mi znać, a prześlę to gdzie indziej.

Edycja: Ten link dotyczy innego Dysku Google i nie powinien mieć problemu z limitem, który ma ten drugi:

Nowy link do remasteru z 29.06.80

#24 ·
Dziękuję! Który bootleg/źródło zostało zremasterowane? Bez braku szacunku dla Ciebie, po prostu się zastanawiam. Brzmi świetnie!
Został oznaczony jako "1980.06.29 1st gen sbd". Nie podano żadnej nazwy, tylko notatka, że utwory zostały spowolnione o 4%. Miałem inną wersję soundboardu, która działała szybciej, a ta brzmiała bardziej naturalnie przy wolniejszej prędkości, więc zdecydowałem się na nią.