Guitars101 - Guitar Forums banner
61 - 80 of 235 Posts
View attachment 137009

Las Vegas Summer Festival 1972 [Memphis Recording Service MRS10008072]

[/CITAR][/URL]
View attachment 137009

Las Vegas Summer Festival 1972 [Memphis Recording Service MRS10008072]

Bardzo, bardzo dziękuję, wspaniale... VIVA, VIVA ELVIS THE BEST!!!

Chciałem tylko bardzo podziękować wszystkim osobom, które przyczyniły się do powstania wydań MRS,
które mogłem pobrać i dodać do mojej kolekcji.
Nie byłoby to możliwe bez waszej oddanej pracy i życzliwości.

Wow, bardzo dziękuję za opublikowanie tego nowego zestawu z 1972 roku. I co za wspaniały zestaw! Tak przyzwyczajony do nowych zestawów pudełkowych, które nie oferują nic nowego, tylko te same programy lub materiał w nowym opakowaniu. Ale dwa fragmenty z prób z 2 i 3 sierpnia 72 roku nigdy wcześniej nie widziałem! Fantastyczne!! A dźwięk na 4 koncertach jest znacznie lepszy niż w różnych poprzednich wydaniach. Po prostu wspaniale, bardzo dziękuję!

The Complete ‘50s Movie Masters & Session Recordings [Memphis Recording Service MRS10056058]
Wszystkie linki do tego są martwe. Otrzymuję „404 bad request” za każdym razem, gdy próbuję otworzyć link. Czy ktoś może wysłać działający link tylko do książki? Wielkie dzięki.
Jedynym działającym linkiem jest wersja winylowa tego przedmiotu, ale nie zawiera ona książki, czy całkowicie się mylę?

Discussion starter · #75 · (Edited)
Zastąpiłem linki
teraz są 2, ponieważ podzieliłem pliki, aby zmniejszyć rozmiar pobierania dla każdego z nich

książka znajduje się w części 2

Kompletne nagrania z filmów i sesji z lat 50. {Memphis Recording Service MRS10056058]
Wszystkie linki do tego są martwe. Otrzymuję "404 bad request" za każdym razem, gdy próbuję otworzyć link. Czy ktoś może wysłać działający link tylko do książki? Wielkie dzięki.
Jedynym działającym linkiem jest wersja winylowa tego przedmiotu, ale nie zawiera książki, czy też całkowicie się mylę?

Discussion starter · #77 · (Edited)
Folder etykiet Memphis Recording Service

Image

Blue Hawaii The Expanded Alternate Album [Memphis Recording Service MRS30021361]

Image

Off Duty With Private Presley [Memphis Recording Service MRS30065859]

Discussion starter · #79 · (Edited)
Image

Własny Elvis Presley z Tupelo [Memphis Recording Service MRS20026956] (DVD i książka)

View attachment 139861
View attachment 139860
Tupelo's Own Elvis Presley [Memphis Recording Service MRS20026956] (DVD & Book)
Niestety Filefactory nie działa dla mnie, chociaż bardzo chcę obejrzeć ten film!!! Mimo to bardzo dziękuję.....Niech żyje Elvis, Król!!!

61 - 80 of 235 Posts